Over ons


 
Wij zijn een klein en hecht team met een informele sfeer en hechten veel waarde aan goed en eerlijk advies. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
 
Bij ons kunt u terecht voor vakkundige reparatie van uw fiets. Als Shimano Service Centre werken wij  met goed opgeleide monteurs.  Veel problemen met elektrische fietsen kunnen door onze E-bike specialisten worden opgelost. We geven dan ook drie maanden garantie op reparaties. 
 
Ook voor uw nieuwe  fiets bent u bij ons aan het goede adres. We geven deskundig advies en letten daarbij op de goede hoogte van de fiets en een goede fietshouding. Dit laatste voorkomt klachten van rug, nek en knieën. Met een goede bikefitting weet je zerker dat je een fiets krijgt die perfect bij u past. We kijken ook of de fiets past bij het doel waarvoor u de fiets aanschaft. We voeren onder andere de volgende merken: Ook zijn er mogelijkheden voor  lease of gespreide betaling
 
Uw nieuwe fiets kan bij ons ook meteen worden verzekerd. We bieden de  verzekeringen van KING, ENRA en Fietszeker aan. Kijk ook eens naar onze onderhoudspakketten voor nog meer zekerheid.
 
Wij verhuren  stadsfietsen, elektrische fietsen en in beperkte mate  mountainbikes.
 
En bent u uw fietssleutels verloren? Dan kunt u in onze sleutelservice nieuwe sleutels bijbestellen. Ook kunnen wij de meest voorkomende huissleutels bij maken.