Over ons


 
Wij zijn een klein en hecht team met een informele sfeer en hechten veel waarde aan goed en eerlijk advies. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
 
Bij ons kunt u terecht voor vakkundige reparatie van uw fiets. Veel problemen met elektrische fietsen kunnen door onze E-bike specialisten worden opgelost. We geven dan ook drie maanden garantie op reparaties. Nieuw is onze ‘klaar-terwijl-u-wacht’ service voor kleine reparaties. U geniet van een kop koffie terwijl uw fiets door onze monteurs wordt gerepareerd.
 
Ook voor uw nieuwe  fiets bent u bij ons aan het goede adres. We geven deskundig advies en letten daarbij op de goede hoogte van de fiets en een goede fietshouding. Dit laatste voorkomt klachten van rug, nek en knieën. We kijken ook of de fiets past bij het doel waarvoor u de fiets aanschaft. We voeren onder andere de volgende merken:  
Kunt u de fiets niet in één keer betalen? Kijk dan naar onze mogelijkheden van lease of gespreide betaling
 
Uw nieuwe fiets kan bij ons ook meteen worden verzekerd. We bieden de  verzekeringen van KING, ENRA en Fietszeker aan. Kijk ook eens naar onze onderhoudspakketten voor nog meer zekerheid.
 
Wij verhuren ook verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes.
 
En bent u uw fietssleutels verloren? Dan kunt u in onze sleutelservice nieuwe sleutels bijbestellen. Ook kunnen wij de meest voorkomende huissleutels bij maken.